Splash

Hej-hopp! Tror det är den 21 juli idag, det låter som ett fint datum, ett sådant där som det händer något fint på, men antar att det bara är en vanlig dag. Jag jobbar nu mina vänner, tro det eller ej, jag jobbar. Hotell Aurum var stället, har klarat av två arbetsdagar hittills. Börjar sju på morgonen vilket innebär att väckarklockan ringer halv sex... Lovely om inte annat. Själva jobbet kan jag inte klaga på, har fått vara i disken nu i veckan men sen blir det städ. Vad annars rör sig i mitt huvud? Höst antar jag men det får man inte säga högt. Trästocks på lördag, kusiner kommer från götet och fotbollen har börjat om. Men det rör sig kanske inte i huvudet utan ligger mer där och skvalpar i min kalender. Gillar att ha sommarlov också, badar någorlunda ofta. Ser fram emot att hanna ska komma hem från söder nu men det är ett tag kvar. Jag är stark som en varg. Ignorera det sistnämnda^^


T-sile

Sista dagen i Borlänge. Imorgon förmiddag någon gång kommer jag vara tillbaka för att göra Örviken en säkrare plats. Klippte mig igår för första gången på två år, det var faktiskt inte så slitet som jag trodde. Hädanefter ska jag nog i alla fall försöka klippa mig en gång per år varesig det behövs eller ej. Blir kanske jobb sedan när jag kommer hem och så börjar fotbollen om med fyra träningar på raken. Ingen rast och ingen ro, annars börjar mossan att gro. Har även gjort det förbjudna och tagit en titt på höstens schema, hoppas att jag har fattat det fel för annars ser det ut som att jag ska programmering och spanska samtidigt... Men det är inget bekymmer av nutiden!
Läste ut Paulo Coelhos Segraren Står Ensam igår. Nu ser jag framemot att få tag i Vid Floden Piedra Satte Jag Mig Ner Och Grät. Den verkade intressant. Jag fastnar ofta i dilemmat huruvida man ska ha versal i början på varje ord i en boktitel. Det ser ju bara bra ut till en viss gräns, sen känns det som att man får astma i huvudet när man läser det.
Justja, har köpt en klänning, en tesil och en tröja under min vistelse här. Tröjan var en sådan som kostar runt tusingen i affär med som jag fick för trettio spänn. Känns alltid kul att lura systemet.

Det är o:et i ordet som gör det

Är i Borlänge, mysigt. frukost med jordgubbssylt och värme på balkongen. Hittade lite trådlöst internet. Har innan nu också spenderat ett dygn utanför Ockelbo i idyll. Man åt, badade, badade och åt, allt i skenet av svensk sommar när den är som mest.
Tror det ska bära iväg mot Emmaus (second hand-affär, utan konsumtionsbesvär) straxi.

ƒasligt intressant

[Logpoint 6th of July, Örviken, Köket, Hörnet]
Befinner mig mitt i sommaren, har snott dator från lillebror. Jag ska vara ute och leva.


RSS 2.0