Från och med du

Hej och hej! Godkväll från andra sidan midsommar. Campingliv + böcker + grönt + musik + mat + fotboll + släkt + prat för den som undrade. Helgen alltså,  beskriva i detalj är väl ingen till gagn; skulle en gammal tant ha sagt ty jag är ung och dum. Har smällt ihop en liten liten låtlista. Sommar tvåtusentie Den finns där även om du inte ser den.
Konstigt vad det krånglar idag då. Jag får be om ursäkt om det inte syns att jag sprudlar för det gör jag. Kan till och med använda smilys för att bevisa det =). ^^ :D.
Kom på mig själv med att längta efter en fysiklektion! Jag måtte vara galen. Men vi ses väl där om två månader, nv2a och peter och döda katter.
Nu ska vi ha sommar. Imorgon är sista träningen innan uppehållet. Imorgon kommer han hem.

Glatt som i halt och färgsprakande

Tog en sväng till biblioteket idag, kände mig sådär mysigt läsande - hade till och med med mig en lista på böcker och författare jag ville ta mig en närmre titt på. Inser att jag nu också måste ta mig i kragen och plöja mig igenom alla dom där haven av text. Har inte läst så mycket senaste åren så en känsla av att ha gett sig ut på djupt vatten finns där. Att läsa är dock en rätt skön ursäkt för att bara ligga stilla och borde därför inte bli något jättestort problem. Sjöfartsnytt av Annie Proulx (kan man ha ett sånt efternamn? kan man använda sig av parenteser i seriös skrift? det här är ju inte seriös skrift) är en bok jag ser fram emot.
Knäckte skärmen lite grand på min kära bärbara (underbara uppblåsbara bärbara). Den har svårt att stå upp själv i vissa lägen nu. Har fått som förslag att jag borde omformatera hårdvaran. Sådant fnissar jag åt. hehe.
Midsommar, sedan kommer sommaren. Så har det alltid varit, hinner aldrig ta in det i tid. Kravlöshet gillas samt uppskattas mer nu än någonsin och frånvaron av sommarjobb skulle knappast kunna vara mer välkommen. "Vad ska det bli av dig?" sjunger Laleh ut från högtalarna. Ja håhåjaja. Vad ska det bli av mig.

A L

Drog på mig blommiga stövlar, shorts och galon. Det luktar sommar lång väg när allting är blött. En promenad ut på udden där man bodde där jag levt som liten men nu är jag stor. Går runt och minns och försöker komma ihåg att allting är nu också, det är lika mycket mitt. Fast marken är ju kommunalt ägd förstås. Ekorren som satt på grenen, tallen, rörde sig inte men jag kunde inte stanna för alla myggen vill ha mitt blod, kände mig som ett med naturen i ett slag där jag plumsade i de djupaste vattenpölarna så att fötterna försvann. Sedan spottade jag ut tuggummit mitt på vägen, på väg ut så tog den tanken slut men det gjorde ingenting för runtomkring så fortsatte benen att gå utåt mot vattnet. Det föll från himlen också, droppar ner och man känner att det bittra gör allt annat ljuvt, det vet vi ju, som djur som ljuger lever vi, det menar många men varför ser vi då allt som är fint? Varför bygger vi då? Om vi inte byggde behövdes inga promenader det kan jag ta men. Hopp. Jag gick ut i skogen helt enkelt en söndagskväll.
Jag antar att jag längtar, det är ganska fint som så, men när man tänker som sångtexter blir det svårt för andra att förstå. Inte för att vara djup eller svår att nå men om det är ok, med dig så låter jag musiken vara på.

Disco

Inte illa att komma hem från det här:
För att sen mötas av sånt här:

eller som en haj

jag kom hem från mallorca idag.

mindre än roten ur nio = jaa, du vet

Mjojo, galet aktiv. Går ut årskurs ett imorgon, på fredag blir det mallorca. Vi vann match med två noll. Klarar betygmålsättningen. Galet vilket fokus jag har. not. Jag är trött och ska bara hänga med. Ändring. Tror knappt det är sant. Men nej något om det får ni inte veta nej då. Hej då. ^^


RSS 2.0