och därmed

Jag spottar på biologin när kroppen äts av trötthet. Fotboll. Stress. Det finns glädje också ska jag kanske säga. Överlevnad står dock högst upp på listan. Man får inte tänka på allt det där härliga, långa, avslappnande som kommer, för än ska det späkas i ett hundratal timmar till. Fight fight fight fight fight for this love. Man vet att det är något fel när man börjar citera mainstream. PLing =).
Ändå så coolt att helt kunna lita på att vad som än händer så är det för ens bästa till sist. Men så händer ju Israelkonflikter och oljeläckage, och så poff, blev det svårt att förtrösta. Hej. Love peace and understanding var det ja. ENTUSIASM!

Jag såg dig springa över skaren

En lördagmorgon i sängen/sömnen. Är alltid så skönt att få driva tröttheten ur ådrorna med hjälp av att göra ingenting. Bara en vecka till att klara av nu, med fyra små skolprojekt knutet till sig. Kanske inte med betoning med små men det känns bättre då. Gillar också känslan av att cykla den där sista biten över bron och hem klockan efter mitt i natten en helgkväll. Det är inte mörkt men dovare än på dagen och man har en känsla av att man är där man ska vara. Kind of.
Hannas hund heter Mirja och är söt och blöt och valpig. Kanske borde ägna mig åt svenska nu men det sparas så lätt till söndag.. Om två timmar ska jag justja vara någon annanstans.
och här kommer dom jag ser dom mellan träden

åkerpalindrom - reser

En dag som någon annan. Förutom att vi endast hade nationella matte b idag, gick faktiskt mycket bättre än min nervositet indikerade. Har som inte tagit matten seriöst alls nu här på slutet. Susade dock genom provet idag och lämnade provsalen med en och en halv timme till godo, som för att vara vanan trogen. Har suttit och spelat gitarr i typ, ojojojsan, tre timmar(?!) sedan jag kom hem.
Märkligt vad tiden rinner en ur händerna. Var det där nyss eller har jag upplevt det överhuvudtaget? Framtiden känns närmre eller i alla fall mer som min, även fast det förflutna är det enda vi säkert har. Fast nej, det kanske var det som har fallit genom fingrarna? Framtiden borde egentligen inte finnas som ett begrepp, det är ju helt enkelt bara nu, om en stund.
Man får inte slösa bort sin ungdomstid hur som helst. Kul ska man ha medan man går och väntar på att bli vuxen, jajjamän, jo seru, det talar man om för oss.
Jag maler på. Bara för att de stora frågorna är lättare. Hur bryter man ner det som är verkligt?

Vart tog den där elden vägen

Och vad gör man uppe så här tidigt? Hade en tanke om biologijobb för första gången den här veckan men visade sig att jag inte fixat hem dokumentet. Man borde nog ut i solen istället, hämta cykel osv. Var på 18-årskalas och korvutdelning igår. Kalaset bjöd på myrjakt samt nintendo64 medan varmkorven förde med sig en del djupare samtal och givarglädje.
Kyrkans födelsedag idag, och hur man än vrider och vänder på det måste jag hämta min cykel. Gränsen mellan dröm och verklighet kan tunnas ut genom både en drömliknande verklighet eller alldeles för gråtråkiga drömmar. 17 dagar i flera bemärkelser.  Kom på att jag helt enkelt kan skriva biologifrågorna i ett annat dokument. So long!
Ta mig tillbaka men mest framåt, det var inte bättre förr men det ska bli bättre framöver och nånstans har man i alla fall kommit när man vet vad man behöver. KLICKA HÄR DÅ.

mrzm

Jag stör mig på när folk skriver/säger ens eller hans/hennes istället för sin eller sina. T.ex "Kalle skulle bara hämta hans sköldpadda" istället för "Kalle skulle bara hämta sin sköldpadda", "det är svårt att hålla ens känslor i styr" istället för "det är svårt att hålla sina känslor i styr".
Jag uppskattar däremot när människor äter upp all mat på tallriken. Fråga mig inte varför, det bara gläder mig att se den där barskrapade ytan.
Som ni säkert redan gissat så är jag slut i huvudet. Freeeeeeeedaaaaaaag.

a dios le pido

Ett nederlag bränner bara i fingrarna så länge man har förlusten i huvudet. Träningsvärk däremot, det är en svårsam känsla. Vad var det jag skulle nu då? Vaknade till mitt i natten och insåg att jag glömt göra några sidor spanska, fick kirras till frukosten. Undermedvetandet måste vara en smått spännande plats att utforska. Kanske har vi till och med ett övre medvetande inlåst där i de 90% av hjärnan som vi inte använder. Kampen mellan solvärme vs ligga-under-täcket-värme, vad stödjer en hållbar utveckling?
Spillblogg - börjar kanske leva upp till namnet

rizembl

Från ryssvärme till kalla kriget. Vattnet kan ta slut i skeå ikväll men det tar man med ro, glass och solsken har vi ju så det räcker. Imorgon ska hundratrettiofem minuter skola genomlevas, det behöver man ingen livboj för, tryggheten sitter för det mesta någon annanstans. Är det någon som har märkt att det är val till hösten? Lite egalt sådär har Sverige redan svidat om till rödgrönt anser jag. Miljöpartierna växer upp och blir sossar eller moddar, tycker jag är synd. Och vad var skillnaden mellan fascismen och auktoritär diktatur nu igen?
ψ

Jaja..

Hejhopp små vänner. Har gått lite på knäna här senaste veckorna. Ett uttryck som jag upplever en viss hatkärlek till. Det är rätt målande men fy så löjligt det ser ut i huvudet när man tänker på det. Gå omkring på knäna, hehe, larvigt ju.
Yep, faninipictures från the Englandish

RSS 2.0