Torsdag minus ett

Mypaint = Jätteroligt program
P=E/t
Mgh+mv^2/2=mgh+mv^2/2
E=cmΔT

I have a dream

Detta är en fin kille vid namn Desmond Tutu, kyrklig ledare i Sydafrika under apartheid-tiden. Han är en av de finaste jag vet. Att läsa hans tankar och teologi är som att bada i solsken och frid, det renar själen och skänker hopp till ögonen.
Det finns faktiskt rätt många fina personer där ute i världen som kämpar för bra saker, och det gör också att bra saker sker. Faktiskt. Det finns hopp. Tjohej.
Du är älskad av Gud som om du vore den enda människan på jorden. Det finns inget vi kan göra för att få honom att älska oss mer, inget vi kan göra för att få honom att älska oss mindre. Det är vad som betyder något. Han omfamnar dig i en kärlek så stor att den bryter sig in i dina minsta beståndsdelar, han bär dig i sina armar som sitt mest älskade barn.

OJ!

Jag hade faktiskt helt glömt att jag har en blogg. Men det är ju sjukt tråkigt när varje inlägg inleds med att man ursäktar sig för att man inte bloggat, så därför skiter jag i det. No offense.
Och vad händer i mitt liv då? Jaa såhär efter ett riktigt trevligt sportlov så rullar skolan på och jag sätter hela tiden nya rekord i hur lite man kan plugga och ändå överleva. Igår repade vi först med lovsångsteamet och det var really najs. Vi har nu bestämt alla låtar som vi ska spela i kittelfjäll, så nu kvarstår det ju bara den lätta delen: lära sig spela allihopa på bara två veckor. Vi får lita på att Gud är god helt enkelt.
Därefter blev det pizzatävling på bruxé. Vår pizza Pythagoras vann självklart. Spenderade natten hos Hanna och nu ska jag straxigt iväg för att spela min första match i clemenströjan. Önska mig lycka. Ikväll blire antagligen att hitta på något with the people. Hanna peppar för Eon, men det blir nog inte av eftersom vår SL förmodligen inte känner sig lika hågad. Själv tror jag också att jag klarar mig utan att kliva in i rollen som den lönnmördande vanaren Miramis för en kväll.
Jag hoppas verkligen att det inte ligger någe snö på fotbollsplanen vill jag inflika avslutningsvis. Klart slut från ett väldigt speedat och ihopkrånglat inlägg!

RSS 2.0