Alive

God eftermiddag. Himlen är oskyldigt grå, av aska kanske, vem vet. Har varit rätt så krasslig den senaste veckan vilket inneburit mycket frånvaro och mycket tid framför diverse skärmar. Hostan vill fortfarande inte släppa taget om mig vilket jag finner högst irriterande eftersom jag har mycket att ta igen och vara med på. Men försöker intala mig själv att det bara är att acceptera det hela, att det inte är så mycket att göra åt, även fast det är jobbigt att inse. Oron och det dåliga samvetet gnager så lätt bort lite mer av ens tankar än vad det borde.
 

Till helgen nästa vecka ska jag till London med Fanini (om nu askan vill dvs). Det lär bli ett äventyr som heter duga, men jag tror nog att vi kommer klara't. Underligt hur historier kan upprepa sig ibland. Vid samma tid förra året var vi också i England. Därutöver har jag också märkt andra tendenser till återkommande mönster, intressant men skrämmande. Vill mest bara ha sommarlov nu, längtar.

  

"Every day is a new day
I'm thankful for every breath I take"


mindre än roten ur nio

Måndag den tolfte april tvåtusentio. Lägret var bland det finare man varit med om, men jag vill inte berätta om det nu. Jag vill skriva långsamt och samlat, eftertänksamt och tänkvärt och värdigt. Samla ihop adverben, de samordnande konjunktionerna i en påse tills det bara finns lugna känslor kvar. Ibland är jag alldeles för slumpmässig.

All to you

Då taggar vi för läger!
Det känns en aning overkligt att det är dags. Lägren brukar ju som ta plats på sportloven, inte påskloven, och detta har rubbat min inställningsbalans i frågan. Dock ska det bli utomordentligt trevligt. Vi är inte så många som far i år, max ca 20, och det gör nog att stämningen kommer vara på topp i den lilla grupp vi kommer formas till. Övade med lovteamet tidigare idag och det kommer bli najs bajs att få spela. Vår sångare kunde tyvärr inte fara på lägret så jag och Sankan får göra vårt bästa. Sjunga är inte riktigt min grej känner jag, men hoppla, det går nog bra ändå.
NU ÄR ÄNTLIGEN FASTAN SLUT. Makaroner och Falukorv. Vilken fulländad kulinarisk upplevelse, gastronomisk perfektion i varje tugga..
Vi firade påsken out at the land hos farmor och farfar men kom hem igår. Var en sväng förbi ursviken då och spelade pingis med Alfen och Barsk.
Nu peppas det läger!
Nu är det mat! Köttmat <3 (mindre än roten ur nio)
Tog fotot i Danmark på vägen till England. Jag gillar Våren. Kom snart är du snäll.

RSS 2.0