Mercy mercy

Har ni tänkt på det här med rävar? Hur kan dom vara så ständigt förekommande i alla böcker när man nästan aldrig ser dom? Den där rödaktiga pälsen och spetsiga nosen. Både läskiga och lustiga. Regn och mörkt och höstrusk där ute, nu blir det så mysigt att sitta inne. Skulle nästan vara ännu mysigare om vi hade ett tjugotal rävar där ute på gården. Spännande, vi skulle sitta säkra här inne och mysa för rävarna skulle inte komma åt oss. Nä, jag tänkte mest bara att räv var ett roligt ord, erkänner att det var så det började.
Har ni tänkt på det här med livet? Dom beskriver det så bra i alla böcker, där finns det närvarande och pulserande, men i verkligheten är det så svårt att fånga. Varför då? Att leva i visionen, sätta in den i ögonblicket. Inte lätt. För att ta ett exempel; julen. Man längtar efter den, den där tända-ljus-med-lussebak-och-tipp-tapp-känslan. Men kan man känna att nu, just nu är den här? Fredagar är sköna för man känner att man har helgen framför sig osv. En fråga om att bryta sig ut eller in. Man vill inte sitta instängd och tro att man myser framför datorn medan livet dansar runt majstången ute på gården där nånstans i framtiden. Nä, jag hann bara inte med den här veckan heller, det var så den här tanken började.
*
Tips: Ge någon en bensintank i födelsedagspresent med repliken: "Jag tänkte ge dig en bil men det är tanken som räknas".

Kommentarer
Postat av: F

HAHAHAHA xD på tipset ^

2010-09-17 @ 10:59:13
Postat av: Dania

Haha :D satt och skrattade i minuter efter att jag läste tipset :)

2010-09-17 @ 19:56:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0